Google Analytics Specialist

Krijg hulp van een Google Analytics specialist om jouw analytics account op orde te krijgen en meer data-gedreven te werken. Maak onderbouwde keuzes en stuur aan op hogere conversie en een vloeiende gebruikerservaring.

Eigenlijk zou iedere marketeer en communicatieprofessional met één klik toegang moeten hebben tot juiste sturingsgegevens uit Google Analytics. Het liefst via een mooi Data Studio dashboard. Maar in de praktijk is data soms onbetrouwbaar, verwarrend, slecht toegankelijk of helemaal niet aanwezig. Hierdoor worden beslissingen genomen op onderbuikgevoel.

Is jouw Analytics account een tikje rommelig? Twijfel je aan je data-skills? In de afgelopen 12+ jaar mocht ik talloze professionals zoals jij trainen en adviseren op het gebied van Google Analytics. Plan een afspraak, dan brengen we samen in kaart waar jouw organisatie slimmer gebruik kan maken van Google Analytics.

Maak een afspraak

Google Analytics Advies & Support

Leon Korteweg - Google Analytics en conversie specialist

Je bent al goed op weg, maar zoekt hulp voor een specifiek probleem. Of misschien kom je handen tekort en wil je bepaalde werkzaamheden uitbesteden? Leuk! Hier zijn een aantal voorbeelden van werkzaamheden die hier regelmatig de revue passeren.

Google Analytics 4 instellen

Wil je de overstap maken naar Google Analytics 4 maar heb je niet de juiste kennis en/of capaciteit in huis? Besteed het instellen van Google Analytics uit aan een specialist. Of haal de kennis zelf in huis met behulp van een training.

Google Tag Manager support

Google Tag Manager maakt je minder afhankelijk van je webbouwer voor het plaatsen van tags. Maar soms zijn werkzaamheden te complex. Vraag hulp bij lastige taken of besteed inricht en onderhoud helemaal uit.

Server-Side Tag Manager instellen (nieuw)

Browsers gaan steeds strenger om met plaatsen van cookies. De reguliere manieren van bezoekers meten via scripts en cookies werken steeds minder goed en gegevens worden steeds minder betrouwbaar. Server-side tagging is een nieuwe en betrouwbare manier om op een privacy-vriendelijke manier data te verzamelen.

Google Data Studio support

Wil je aan de slag met Data Studio rapporten maar loop je tegen problemen aan? Wil je een bestaande rapport laten overzetten naar Google Data Studio? Neem contact op om je vraag voor te leggen.

Conversie Optimalisatie

Met Conversie Optimalisatie gaan we samen structureel met jouw website aan de slag. Met behulp van data-analyses, heatmaps en A/B testen werken we aan een steeds hogere conversie en een vloeiende gebruikerservaring.

Google Analytics trainingen

Versterk de analysevaardigheden van jou en je team met een incompany Google Analytics training. Alle trainingen worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Heb je een Google Analytics specialist nodig?

Advies of hulp nodig van een Google Analytics specialist? Neem contact op om je vraag voor te leggen.

Maak een afspraak
Abstracte kleurrijke afbeelding